Kattoremontit omakoti- ja rivi- sekä kerrostaloihin

Kattoremontit 40 vuoden kokemuksella.

Peltikatto – Kestävä ja helppohoitoinen ratkaisu

Peltikatto on edullinen vaihtoehto kaikenlaisiin talotyyppeihin. Pelti on kevyt, vesitiivis, taipuva ja helposti leikattavissa oleva materiaali. Peltikatto voidaan asentaa eri kattoprofiileilla varustettuihin taloihin ja värivaihtoehtoja on monia. Pinnalle ei kasva sammal tai tartu muut roskat yhtä helposti kuin muille kattopinnoille. Peltikaton voi myös pestä tai maalata. Kestävin vaihtoehto on konesaumattu peltikatto, joka tehdään aina ammattitaitoisen asentajan käsityönä.

Miksi kattoasennus kannattaa tilata meiltä?

Meillä on pitkä kokemus ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen remonttikokemuksen. Haluamme, että asiat sujuvat sovitusti asiakkaan ehdoilla. Katontekijämme hoitavat myös kaikki tarvittavat puutyöt, eli meiltä saat kaiken ”avaimet käteen” -periaatteella

Kattoremontti pähkinäkuoreessa:

  • Annamme aina maksuttoman kuntoarvion kattoremontille.
  • Meidän ammattitaitoinen asennustiimi suunnittelee ja vaiheistaa kattoremontin aikatauluunne sopivaksi.
  • Jokainen kattoremontti on laadukkaasti tehty sovitussa aikataulussa.
  • Käytämme ainoastaan kattomateriaaleja, jotka ovat markkinoiden huippuluokkaa. Meiltä saat 10 vuoden asennustakuu ja jopa 50 vuoden materiaalitakuut.
  • Tarjouksessa oleva kokonaishinta on aina pitävä, eli ei yllätyskuluja.

Vero - Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä jopa 50% kattoremontin työn osuudesta

Kattoremontin kokonaishinta koostuu työstä sekä tavaroista. Työn osuudesta saa vähentää 50% kotitalousvähennyksenä suoraan verosta, joka tarkoittaa, että teettäjä saa hyödyn veronpalautuksena. Kattoremonttikohteissa työn osuus on noin puolet kokonaishinnasta.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 2400 €/hlö, joten pariskunta voi vuonna 2018 saada yhteensä 4800 euron vähennykset. Vähennyksen voi käyttää myös vapaa-ajan asuntoon tai esimerkiksi vanhempien kattoremonttiin. Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta, vain työn osuudesta. Erittelemme laskuihimme aina työn osuuden.