Takrenoveringar för egnahems-, rad- och höghus

Takrenoveringar i plåt med 40 års erfarenhet.

Plåttak – En hållbar och lättsköt lösning

Plåttak är ett förmånligt alternativ för egnahemshus. Plåten är ett lättviktigt, vattentätt, flexibelt och lättskuret material. Plåttaket kan installeras i hus med olika takprofiler och det finns många färgalternativ. På plåtens yta växer inte mossa och skräp fastnar inte lika lätt som på andra ytor. Takytan kan också tvättas eller målas. Det mest hållbara alternativet är ett dubbelfalsat plåttak, vilket alltid görs av skicklig hantverkare.

Varför lönar det sig att anlita oss vid takanläggningar?

Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga renoveringsupplevelse. Vi vill att saker ska göras såsom man överenskommits med kunden. Vår takpersonal hanterar också alla nödvändiga träarbeten och således kan vi erbjuda allt enligt ”nyckeln i handen” -principen.

Så här går vi tillväga:

  • Av oss får du en avgiftsfri skickbedömning och kostadskalkyl för takrenoveringen.
  • Vi har ett professionellt installationsteam som planerar och lägger upp arbetsfaserna så att de passar med er tidtabell.
  • Varje takrenovering utförs professionellt enligt angiven tidtabell.
  • Vi använder oss enbart av marknades bästa takmaterial. Som bevis för detta har vi 10 års installations- och 50 års materialgaranti
  • Inga överraskningsutgifter. Helhetspriset som angivits i offerten håller alltid.

Skatteverket - Hushållsavdrag

Upp till 50% av takrenoveringens arbetetsandel kan dras av i hushållsavdraget

Takrenoverings helhetspris består av arbete samt materialkostnader. För arbetet kan upp till 50% dras av direkt i beskattningen, vilket betyder att förmånen fås tillbaka som en skatteåterbäring. Vid takrenoveringar utgör arbetsdelen ca. 50% av helhetspriset.

Hushållsavdragets maxbelopp är 2400 €/person, således kan ett par tillsammans få upp till 2018 få upp till 4800 euros avdrag. Avdraget kan även användas på fritidsbostäder eller för föräldras takrenoveringar. Avdraget räknas på det momsbaserade priset och som sagt enbart på arbetets del och vi delar alltid upp fakturan enligt den modellen.